Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig dag som det ju brukar vara på lördagar när det kommer ägare. Nu under sommaren så är det ju semester för många och alltid några som är bortresta, så lite lugnare har det varit, men idag var ganska många på plats och det blir ju alltid lite extra roligt när vi är många i stallet.
Blandad träning åt det raskare hållet och hästarna tränade på jättefint. Snabbast tempo gick Approach som vässade lite inför sin start på onsdag samt Power of Attorney (tidigare NN, han fick ju sitt nya namn igår) som klart är på gång nu. 
Samtidigt som träningen pågick så arbetade hästtandläkaren med hästarna och det är väldigt intressant att se hur han jobbar. Medan träningen pågick hade jag fullt upp med annat, men framåt lunch hann jag stå och studera mer när sista hästen för dagen gjordes samt diskutera de hästar som nu är färdigbehandlade. Åtta hästar klara idag och med två gjorda igår så kvarstår drygt hälften och på måndag jobbar han vidare.
Imorgon är det tävlingar igen, vi har Light Treading till start i slutet av tävlingsdagen som ju har mest fokus på Lady Jockeys´ World Championship. Har uppdaterat kommentar angående chans och det finns som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1