Dagbok

Stallets dagbok

Gårdagens starthäst, kvalhäst och följehäst mådde alla bra idag, skönt! Vi kollar alla ben noga varje dag när vi tempar dem, men så här dagen efter start så är man ju extra uppmärksam och det känns så klart alltid bra när de är kalla och fina i benen.
Idag var det övervägande raskare träning även om det inte gällde alla. Hästarna såg starka och bra ut och tränade på utmärkt.
De här halsinfektionerna vi har haft har tagit hårt på hela stallet och satt ner hästarna rejält. Nu är de förhoppningsvis friska igen, men det är samtidigt naivt att tro att de är tillbaka i toppform på nolltid även om de tränar bra. Senaste veckan har det i lopp varit lite stolpe ut, ganska okej insatser men det där lilla extra saknas än så länge. Jag tror det är på väg, men vi får nog ha lite tålamod och bara träna på nu. Det är en lång väg tillbaka att vara helt på topp efter en så här pass långdragen infektion där till och med några hästar har medicinerats upp till tre gånger innan de varit friska. Jag hoppas och tror att formen är på antågande inom kort.
Startanmälan idag till på onsdag och då har vi Approach som startar i ett maidenlopp över 1400 meter gräs. Gräs passar bra för honom och framför allt längre distans är en fördel.
Imorgon är det träning som vanligt samt lite annat på programmet!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1