Dagbok

Stallets dagbok

Tävlingar idag och ett kval med en följehäst samt en start var det vi hade på programmet idag. Först var det kval och det var så roligt att se Australian Open tillsammans med Approach och båda såg verkligen jättefina ut och gjorde en bra tid på ett övertygande sätt.
Sedan drog tävlingarna igång och vi hade Kew Bridge till start först i lopp 5, så det var lite senare. I hennes lopp tog lastningen oacceptabelt lång tid, tror det var uppe i nästan 15 minuter vilket var dåligt för alla. De som gick in i början fick ju stå där i evigheter och Kew som gick in allra sist får istället stå och titta på när andra hästar uppför sig dåligt vilket ofta "smittar". Dessutom är det inte jättebra att bli stående ute i gassande sol och runt 35 graders värme så länge som hon fick vänta.
Hon blir sedan trea igen, det var väl godkänt men hade hoppats på lite till. Tror hon gynnas mer av framför allt gräs men även längre distans. 
Och apropå värme så var det nästan den varmaste dagen idag, värmen var helt tryckande. Trevligt då att Svensk Galopp dukade upp med kall dricka på den nybyggda bryggan i parken och delade ut gratis till alla träckare när de passerade på vägen hem. Även om det är en liten sak så är det roligt att de uppmärksammar alla duktiga tjejer och killar som gör ett viktigt jobb men som inte syns så mycket.
Har uppdaterat kommentarer om dagens kval och start och ni hittar det som vanligt under fliken (Starter &) Resultat.
Imorgon tränar vi på och det är också startanmälan till nästa onsdag!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1