Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen hemma! Ska vi åka till Tyskland eller liknande igen så får det bli på ett annat upplägg av resan, det här var en enormt tuff och lång resa. Då menar jag inte för oss även om jag är helt slut och då har jag mestadels suttit och läst en bok i transporten... Stor eloge till Kurre som tappert har kört hela den här vägen, imponerande! Vi åkte ju i fredags förmiddag och tillbaka på Bro ca kl 18.30 idag och det känns som vi varit igång mest hela tiden.
Det jag menar i första hand är att det blir för krävande för en häst att åka så här långt med det reseupplägg vi gjorde, det blev för mycket och jag tror det går att göra på ett annat och bättre sätt. Men vi har lärt oss mycket på detta helt klart och vet bättre till nästa gång.
Tror Daxios var minst sagt tacksam att komma hem igen och han fick en ordentlig dusch och sedan in i boxen och massa mat. Han sover nog gott i natt!
Imorgon kommer vi kolla om han är frisk och det känns skönt att få veta.
Imorgon är det ju tävlingar på kvällen och vi har två starthästar. Har uppdaterat kommentarer angående deras chanser och ni hittar det som vanligt under Starter (& Resultat).
Så skönt att vara hemma igen!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1