Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi på väg tillbaka hem efter ett stort äventyr som dock fick ett kraftigt antiklimax när Daxios inte alls var sig själv idag i loppet. Fredrik kände direkt från början att han inte alls kändes som han brukar och han var egentligen aldrig bra på bettet någonstans. Antingen är han sjuk och det får vi så klart kolla upp. Är dock inte förvånad om den här långa resan som var betydligt jobbigare än jag trodde på förhand blev för mycket för honom i kombination med värmen.
Han verkar okej så här långt efter loppet men mycket trött. Bra av Fredrik att inte rida ut honom på slutet och slita på honom i onödan när han inte hade något att ge.
Nu åker vi hem, låter honom återhämta sig från detta och kollar upp om han är frisk eller inte. Sen är det fullt fokus på Norsk Derby som inte går förrän i slutet av augusti, så det är gott om tid att få honom pigg och frisk igen.
Så tråkigt när vi hade en så bra chans på pappret och hemresan blir seg naturligtvis, så är det alltid när man reser och det inte går bra. Men annars har vi haft en jättetrevlig resa och det var både roligt och mycket lärorikt att komma ut och tävla utanför Skandinavien och se något nytt. Att det var en så stor dag med Tyskt Derby gjorde inte saken sämre.
Vi anländer hem imorgon kväll och jag uppdaterar nog här på väg hem i transporten.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1