Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi på plats här i Hamburg! Upp tidigt imorse, till Jägersro där Daxios fick gå en liten promenad samt äta lite frukost innan vi begav oss iväg mot Danmark och färjan över till Tyskland. Färjeturen tog bara 40 minuter och gick hur smidigt som helst även om jag tyckte det gungade lite, men det är nog snarare jag som är känslig för sånt för ingen annan verkade särskilt besvärad...
Därefter drygt två timmar ytterligare och så var vi framme. Konstigt nog finns ingen parkeringsplats för hästtransporter här, vilket är lite jobbigt när man har en fyrahästars bil som tar ganska stor plats. Först var vi tvungna att lasta av precis utanför själva banan och sedan gå in i mitten där uppstallningen är. Många uteboxar där, men till min glädje fick vi en box inomhus där det var betydligt svalare och bättre luft.
Efter fixande av box, foder och lite pyssel så var Daxios installerad och klar och då var det dags att fixa biljetter till imorgon samt kort för mig och Tobias för att överhuvudtaget komma in till stallarna där det är vakter hela tiden. Tog en stund att ordna allt, men sedan var vi redo för att åka till hotellet och vi fick ta hästtransporten med oss eftersom vi inte hittade någon plats.
Hann knappt mer än in på rummet förrän det var dags att ta en taxi till en sportsbar utomhus för att se fotbollen. Fasiken vad trist att vi förlorade, men det kändes egentligen aldrig nära, vi spelade inte alls så bra som tidigare. Hatten av för England som gjorde det väldigt bra!
Efter matchen så var det tillbaka till hotellet och sedan direkt till stallet igen där jag och Daxios tog en lång promenad mestadels i ledvolten medans hans box fixades och fodret förbereddes. Han var pigg och glad och känns redo för morgondagen!
Många ägare på plats här redan idag och några samlades och gick ut och åt senare, men jag var så trött att jag bestämde mig för en tidig kväll för att ladda batterierna lite, det har varit en lång resa.
Så imorgon gäller det, ska bli väldigt spännande. Har uppdaterat med kommentar angående chanserna och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat). 
Heja på oss imorgon!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  På Irland köptes nyligen in två nya tvååringar. I den ena finns två andelar kvar. Han är e Authorized och har precis efteranmälts till Norsk Derby 2019. Han har kommit ganska långt i sin träning och det dröjer inte så länge tills han är kval och startklar. Han siktar redan i år på att starta i en del storlopp.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1