Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi på plats här i Hamburg! Upp tidigt imorse, till Jägersro där Daxios fick gå en liten promenad samt äta lite frukost innan vi begav oss iväg mot Danmark och färjan över till Tyskland. Färjeturen tog bara 40 minuter och gick hur smidigt som helst även om jag tyckte det gungade lite, men det är nog snarare jag som är känslig för sånt för ingen annan verkade särskilt besvärad...
Därefter drygt två timmar ytterligare och så var vi framme. Konstigt nog finns ingen parkeringsplats för hästtransporter här, vilket är lite jobbigt när man har en fyrahästars bil som tar ganska stor plats. Först var vi tvungna att lasta av precis utanför själva banan och sedan gå in i mitten där uppstallningen är. Många uteboxar där, men till min glädje fick vi en box inomhus där det var betydligt svalare och bättre luft.
Efter fixande av box, foder och lite pyssel så var Daxios installerad och klar och då var det dags att fixa biljetter till imorgon samt kort för mig och Tobias för att överhuvudtaget komma in till stallarna där det är vakter hela tiden. Tog en stund att ordna allt, men sedan var vi redo för att åka till hotellet och vi fick ta hästtransporten med oss eftersom vi inte hittade någon plats.
Hann knappt mer än in på rummet förrän det var dags att ta en taxi till en sportsbar utomhus för att se fotbollen. Fasiken vad trist att vi förlorade, men det kändes egentligen aldrig nära, vi spelade inte alls så bra som tidigare. Hatten av för England som gjorde det väldigt bra!
Efter matchen så var det tillbaka till hotellet och sedan direkt till stallet igen där jag och Daxios tog en lång promenad mestadels i ledvolten medans hans box fixades och fodret förbereddes. Han var pigg och glad och känns redo för morgondagen!
Många ägare på plats här redan idag och några samlades och gick ut och åt senare, men jag var så trött att jag bestämde mig för en tidig kväll för att ladda batterierna lite, det har varit en lång resa.
Så imorgon gäller det, ska bli väldigt spännande. Har uppdaterat med kommentar angående chanserna och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat). 
Heja på oss imorgon!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1