Dagbok

Stallets dagbok

Sitter här i transporten och det är bara ca en timme kvar tills vi är framme på Jägersro. Så här långt har resan gått smidigt och bra, lastningen var inga problem och Daxios har åkt bra. Vi tog som vanligt en rast efter ungefär halva restiden och han fick vatten och lunchfoder.
Nu kommer han att bo i gäststall på Jägersro och så blir det ganska tidig uppgång imorgon eftersom vi ska med en färja till Tyskland som vi bokat in på förmiddagen.
Daxios var ute och joggade två varv på banan imorse, men imorgon blir det ingen ridning men däremot flera långa promenader.
Imorse tränade vi hästarna som vanligt vilket gick utmärkt och jag hann se all träning utom sista turen som reds samtidigt som vi rullade ut från Bro Park. Det är Kurre som kör och jag och Tobias åker med i transporten, men redan imorgon anländer också ganska många av Daxios ägare till Hamburg samt faktiskt några ytterligare som bara tycker det är kul att hänga med.
Äventyret är inlett, vi hörs igen imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1