Dagbok

Stallets dagbok

Sitter här i transporten och det är bara ca en timme kvar tills vi är framme på Jägersro. Så här långt har resan gått smidigt och bra, lastningen var inga problem och Daxios har åkt bra. Vi tog som vanligt en rast efter ungefär halva restiden och han fick vatten och lunchfoder.
Nu kommer han att bo i gäststall på Jägersro och så blir det ganska tidig uppgång imorgon eftersom vi ska med en färja till Tyskland som vi bokat in på förmiddagen.
Daxios var ute och joggade två varv på banan imorse, men imorgon blir det ingen ridning men däremot flera långa promenader.
Imorse tränade vi hästarna som vanligt vilket gick utmärkt och jag hann se all träning utom sista turen som reds samtidigt som vi rullade ut från Bro Park. Det är Kurre som kör och jag och Tobias åker med i transporten, men redan imorgon anländer också ganska många av Daxios ägare till Hamburg samt faktiskt några ytterligare som bara tycker det är kul att hänga med.
Äventyret är inlett, vi hörs igen imorgon!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  På Irland köptes nyligen in två nya tvååringar. I den ena finns två andelar kvar. Han är e Authorized och har precis efteranmälts till Norsk Derby 2019. Han har kommit ganska långt i sin träning och det dröjer inte så länge tills han är kval och startklar. Han siktar redan i år på att starta i en del storlopp.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1