Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det mycket på programmet med snabbjobb, startboxträning och startanmälan bl a. 
Snabbjobben var följande:
Kew Bridge tillsammans med Light Treading
Striker tillsammans med House in Order
Bra jobb för samtliga som gjorde det utmärkt, är jättenöjd med dem allihop och det ska bli spännande nästa vecka när de och ytterligare hästar från stallet startar. 
Så här ser den närmaste veckan ut för oss när det gäller tävlingar:
Söndag: Daxios i Hamburg
Tisdag kväll: Kew Bridge och House in Order på Bro Park
Onsdag lunch: Haweswater, Striker, Himalaya och Miss Global Tooma på Bro Park
Nästa söndag: Light Treading på Jägersro i Derby Sprint
Roligt med många startande och ett hektiskt schema!
För att återgå till dagen så var det idag också startboxträning där vi var med några av tvååringarna: Bright Light, Perfect Girl Ester, Australian Open, Beach Road One samt den ännu Odöpta (e Authorized). De skötte sig exemplariskt, gick rakt in i boxarna och stod lugnt. Sedan fick de hoppa ut utan att vi jagade på dem och här var de olika snabba, några av dem har fattat och är raska ut medan några andra var långsammare. Det är dock något de lär sig kvickt, det viktiga är själva lastningsmomentet och att de är harmoniska och lugna inne i boxarna vilket verkligen samtliga är.
Imorgon åker vi till Malmö med Daxios där vi stannar till lördag morgon. Förberedelserna inför resan pågår för fullt och det känns ju otroligt spännade detta! Idag kom startlistan och det blir hela 16 hästar i loppet och han fick spår 1. Loppet rids kl 16.00. Vill man se det så tror jag att det enklaste sättet är att spela en liten slant på någon spelsajt, det brukar funka så att om man har spelat så får man se loppet live. Tyska Derbyt går som lopp 9, direkt efter alltså.
Återkommer som vanligt imorgon, förmodligen från transporten!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1