Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det den första startanmälan till Hamburg på söndag, en preliminär lista med vilka som kvarstår. Imorgon kommer den definitiva med loppnummer, startspår och exakt vilka som är med. 
I nuläget står 16 hästar kvar i loppet och Daxios har högst vikt, 58 kg och den vikten är satt efter hur mycket pengar de har tjänat. På pappret så står en häst lite högre än han i handicap och den bär dessutom två kilo mindre, så den kan bli tuff att slå. Övriga hästar står dock betydligt lägre och det ser onekligen lovande ut att kunna vara med bland de främsta i alla fall. Vilket äventyr detta ska bli, så spännande och förhoppningsvis roligt!
Det blir intensiva dagar nu med resa på fredag och hem måndag kväll, redan på tisdag kväll är det sedan tävlingar på Bro Park och dessutom ovanligt nog även dagen efter, onsdag lunch. Tisdagens lopp startanmäldes idag och vi har där House in Order som startar för första gången på ganska länge samt Kew Bridge som gör spännande debut.
Idag red vi ett antal turer där några cantrade lite lugnt på rakbanan och andra tog en längre travtur på området, en mellandag när det gäller träningen men också en bra variation för hästarna.
Imorgon blir det några snabbjobb och så väntar vi också på startlistor, både till Hamburg och till Bro Park på onsdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  På Irland köptes nyligen in två nya tvååringar. I den ena finns två andelar kvar. Han är e Authorized och har precis efteranmälts till Norsk Derby 2019. Han har kommit ganska långt i sin träning och det dröjer inte så länge tills han är kval och startklar. Han siktar redan i år på att starta i en del storlopp.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1