Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig dag! Först träning som vanligt på förmiddagen och mestadels raskare tempon som gällde idag. Hästarna såg mycket starka och laddade ut allihop, trots ett gott tempo så syns det tydligt att de vill gå ännu mera.
Förutom de som nu tränar på och är mer eller mindre redo för start så är det också ett antal som är på gång igen efter medicineringen och det är roligt att se att de nu kommer igång mer och mer.
På eftermiddagen kom veterinären för flera återkontroller av halsar och vi kollade idag alla hästar som är anmälda till nästa vecka vilket är en hel del. Kan med stor glädje meddela att samtliga var friska, så enormt skönt och ett besked som verkligen gav energi, vi är klart på gång att få stallet helt friskt igen!
Inte blev dagen sämre efter Sveriges insats i fotbolls-VM och de spelar kvartsfinal lördag em när vi är i Hamburg. Den matchen vill jag inte missa, så hoppas hinna till en tv i god tid vilket inte borde vara några problem eftersom vi åker från Malmö ganska tidig lördag morgon.
Imorgon är dirttracken stängd men vi rider ändå en del hästar på området och/eller rakbanan istället.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1