Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig dag! Först träning som vanligt på förmiddagen och mestadels raskare tempon som gällde idag. Hästarna såg mycket starka och laddade ut allihop, trots ett gott tempo så syns det tydligt att de vill gå ännu mera.
Förutom de som nu tränar på och är mer eller mindre redo för start så är det också ett antal som är på gång igen efter medicineringen och det är roligt att se att de nu kommer igång mer och mer.
På eftermiddagen kom veterinären för flera återkontroller av halsar och vi kollade idag alla hästar som är anmälda till nästa vecka vilket är en hel del. Kan med stor glädje meddela att samtliga var friska, så enormt skönt och ett besked som verkligen gav energi, vi är klart på gång att få stallet helt friskt igen!
Inte blev dagen sämre efter Sveriges insats i fotbolls-VM och de spelar kvartsfinal lördag em när vi är i Hamburg. Den matchen vill jag inte missa, så hoppas hinna till en tv i god tid vilket inte borde vara några problem eftersom vi åker från Malmö ganska tidig lördag morgon.
Imorgon är dirttracken stängd men vi rider ändå en del hästar på området och/eller rakbanan istället.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  På Irland köptes nyligen in två nya tvååringar. I den ena finns två andelar kvar. Han är e Authorized och har precis efteranmälts till Norsk Derby 2019. Han har kommit ganska långt i sin träning och det dröjer inte så länge tills han är kval och startklar. Han siktar redan i år på att starta i en del storlopp.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1