Dagbok

Stallets dagbok

Hemma efter en fullspäckad dag med träning på förmiddagen och sedan var jag flytthjälp på lunchen och början på eftermiddagen. Stressade sedan tillbaka till Bro eftersom vi hade veterinären på plats för att återkolla hästar i halsen. Idag hann vi inte med alla utan han kommer tillbaka senare i veckan och kollar övriga. 
Några av de vi kollade är inte helt friska än tyvärr, jag hade så klart hoppats på att det skulle se helt bra ut. Förmodligen har inte medicineringen tagit och vi byter nu sort för de som fortfarande inte var helt okej. Dock var det också glädjande nog några som såg hundra procent ut så det är nog lite olika hur bra de svarar på behandlingen. 
Vi kollade Daxios trots att han var frisk senast eftersom han ju ska åka till Hamburg och då vill man gärna säkerställa att han verkligen är frisk. Det såg lika fint ut denna gång som senast, stor lättnad!
Avslutningsvis för idag så var Kew Bridges ett år äldre helsyster Köln tvåa i det Ungerska Derbyt efter en snabb avslutning från sista plats i början av loppet. Superkul, en kanoninsats!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  På Irland köptes nyligen in två nya tvååringar. I den ena finns två andelar kvar. Han är e Authorized och har precis efteranmälts till Norsk Derby 2019. Han har kommit ganska långt i sin träning och det dröjer inte så länge tills han är kval och startklar. Han siktar redan i år på att starta i en del storlopp.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1