Dagbok

Stallets dagbok

Söndag och full laddning inför kommande vecka som då innebär resa till Tyskland på fredag. Eller rättare sagt vi åker på fredag till Malmö och på lördag morgon till Hamburg. Loppet är på söndag och vi åker sedan även på hemvägen via Malmö och är hemma måndag em/kväll.
Det här blir första gången jag eller vårt stall startar en häst utanför Skandinavien och det är enormt mycket att tänka på som ska ordnas innan, intyg inför resan, regler för anmälan mm mm. Känner att jag redan har lärt mig mycket tack vare detta och kan mycket mera nästa gång vi startar häst utomlands.
Men först väntar en vecka med träning och vi kör igång imorgon bitti igen precis som vanligt!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1