Dagbok

Stallets dagbok

Nöjd med dagens insats även om jag hade önskat att vi hade haft lite mera marginaler på vår sida. Kew Bridge debuterar och blir trea slagen endast hals om segern, det är inte mycket som skiljer mellan en seger och i det här fallet då en tredjeplats. 
House in Order gjorde första starten på evigheter och fick ett stopp i svängen där han var tvungen att backa sig ut sist och går runt på utsidan, tappade en hel del där. Han blir fyra och avslutar starkt, endast slagen 3,5 längd. 
Just detta att båda hästarna avslutade så bra och var gåendes över mål, det var det mest glädjande av allt efter att vi haft så många hästar med halsinfektion.
Har uppdaterat närmare kommentarer angående deras insatser och har även uppdaterat kommentarer om morgondagens starthästar där vi dock tyvärr fått stryka två av dem. Ni hittar allt under Starter & Resultat!
Imorgon tränar vi på morgonen ute på området och rakbanan och sedan är det då lunchtävlingar, känns lite märkligt med tävlingar två dagar i rad faktiskt. 

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  På Irland köptes nyligen in två nya tvååringar. I den ena finns två andelar kvar. Han är e Authorized och har precis efteranmälts till Norsk Derby 2019. Han har kommit ganska långt i sin träning och det dröjer inte så länge tills han är kval och startklar. Han siktar redan i år på att starta i en del storlopp.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1