Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen började inte i dur när Striker hade en temphöjning på morgonen. Vi tempar alla våra hästar varje dag och skriver in i en pärm, så vi vet exakt vilken temperatur som är normal för varje häst och inte. Det här kan skilja sig ganska rejält från häst till häst, därför är det viktigt att ha koll på det.
Striker hade ingen stor höjning, men ungefär 0,5 grader högre än han brukar är tillräckligt för att veta att det inte är normalt.
Det kändes riktigt surt då det var en minst sagt god chans till seger, men inget att göra åt. Han har nytt lopp nästa vecka, så vi får hoppas det här går över så snabbt som möjligt.
Två starthästar kvar efter att de två klart största segerchanserna strukits. Haweswater gjorde en fin insats igen även om 1200 meter helt klart är för kort och vi ska hålla oss på något längre framöver 1400-1600 är perfekt. Label Black blir man inte klok på, han gick lätt i ledningen men viker ner sig totalt när han får hästar bredvid sig. Nu blir det kastration och inte för att han är hingstig för det är han verkligen inte, utan i hopp om att han ska bli mindre ängslig och innerstressad. 
Se närmare kommentar under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1