Dagbok

Stallets dagbok

Idag hade sommaren lämnat oss (tillfälligt förhoppningsvis) och det var betydligt kyligare. Det är ju härligare med värme, men när det ändå var lite mera gråmulet så hade ett ordentligt regn varit bra för naturen och banor, det var ju evigheter sedan vi ens hade några moln överhuvudtaget.
Träningen gick utmärkt, det var blandad träning där de flesta gick i mellantempo eller något raskare än så. Hästarna såg fina ut och skötte sig bra, hela dagen flöt på hur smidigt som helst. 
Innan arbetet var slut för idag så hann vi även med en storstädning där vi har vårt foder. Vi (eller snarare mest Tobias) använde palldragaren och flyttade allt foder så vi kunde sopa rent under. Dessutom var det en hel del grejer att rensa och sortera. Mycket bra att få detta gjort!
Startanmälan idag till nästa onsdag och då startar Striker, Haweswater och Akoya. Och faktiskt hade vi tur denna gång och de kom lagom trevligt utspridda över dagen, så väldigt mycket enklare och det är skönt att kunna fokusera fullt på en häst i taget.
Imorgon planerar jag att göra en ny bilduppdatering här på hemsidan!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1