Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt idag och lite blandad träning. Några tränade på lite extra raskt; Himalaya, Mr Tooma Global och Akoya gick tillsammans från bortre långsidan och de var sida vid sida hela vägen och såg starka ut alla tre. Akoya debuterar på torsdag medan de övriga två siktar på start om några veckor, de är klart på gång och börjar bli redo för start.
Och apropå torsdag så var det idag startanmälan dit och Akoya är faktiskt vår enda starthäst då. Vi har dock även Kew Bridge som ska kvala. Det här är alltså en familjedag med en massa uppträdanden och faktiskt endast fem lopp som rids. Ni som är intresserade av att komma och titta, kolla in tidsschemat noga eftersom det är långa uppehåll mellan vissa lopp för uppträdanden. T ex går Akoya i lopp 3 och det rids kl 13.50 medan lopp 4 inte går förrän kl 15.20... Gissar att det är Markoolio som uppträder där emellan.
Nästa vanliga tävlingsdag är sedan onsdag den 16e och då har vi betydligt fler starthästar.
Imorgon träning som vanligt och det ska bli soligt enligt väderprognosen, ser fram emot lite sommarfeeling!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  På Irland köptes nyligen in två nya tvååringar. I den ena finns två andelar kvar. Han är e Authorized och har precis efteranmälts till Norsk Derby 2019. Han har kommit ganska långt i sin träning och det dröjer inte så länge tills han är kval och startklar. Han siktar redan i år på att starta i en del storlopp.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1