Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt idag och lite blandad träning. Några tränade på lite extra raskt; Himalaya, Mr Tooma Global och Akoya gick tillsammans från bortre långsidan och de var sida vid sida hela vägen och såg starka ut alla tre. Akoya debuterar på torsdag medan de övriga två siktar på start om några veckor, de är klart på gång och börjar bli redo för start.
Och apropå torsdag så var det idag startanmälan dit och Akoya är faktiskt vår enda starthäst då. Vi har dock även Kew Bridge som ska kvala. Det här är alltså en familjedag med en massa uppträdanden och faktiskt endast fem lopp som rids. Ni som är intresserade av att komma och titta, kolla in tidsschemat noga eftersom det är långa uppehåll mellan vissa lopp för uppträdanden. T ex går Akoya i lopp 3 och det rids kl 13.50 medan lopp 4 inte går förrän kl 15.20... Gissar att det är Markoolio som uppträder där emellan.
Nästa vanliga tävlingsdag är sedan onsdag den 16e och då har vi betydligt fler starthästar.
Imorgon träning som vanligt och det ska bli soligt enligt väderprognosen, ser fram emot lite sommarfeeling!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1