Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig lördag med många besök och redan ganska tidigt lyste solen för fullt. Hästarna tränade på bra och såg fina ut, jag tycker det är många av dem som verkligen är på gång. De som har startat har gått framåt massor på det och de övriga är på väg uppåt i form. Så klart var det en stor omställning att gå från rakbanans mer vinteraktiga bana till en snabbare och nylagd dirttrackbana för ca en månad sedan. Samtidigt som vi då började träna på dirttracken så höjdes också nivån på träningen och det krävs så klart en del invänjning för hästarna med det nya banunderlaget. Nu känns det som att de har "landat" i alla förändringar som varit den senaste tiden och det känns väldigt uppåt. 
Våra hästar har ju inlett säsongen fantastiskt bra, men de har inte på något sätt varit vässade för det och känslan är att det är många som nu är på väg uppåt ytterligare i form.
Vi har stora mål och förväntningar på säsongen, så vi hoppas att vi kan uppnå de mål vi har satt upp. Det har vi bra chans att göra tack var att vi har så fina hästar i år, en stor kvalitetshöjning.
När dagens arbete var avslutat så serverades det grillunch på uteplatsen, den perfekta avslutningen på denna arbetsvecka. Efter vi hade ätit klart i lugn och ro så blev det sedan en hundpromenad där Tobias och jag fick trevligt sällskap när flera tyckte att en promenad i solen efter lunchen verkade mysigt. Vi gick ner till banan och tog ett helt varv runt gräsbanan, passade på att inspektera den. Gräset har växt på bra den senaste tiden och jag tycker banan ser lovande ut för gräspremiären om några veckor (den 28 maj rids årets första gräslopp på Bro Park).
Vi höll faktiskt på att bli inlåsta på området när alla grindar plötsligt låstes, men som tur var så hann vi ta oss ut genom ena entrén innan även den bommades igen. Jag är glad att vi slapp försöka klänga oss över höga och låsta grindar för att kunna lämna banområdet...
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1