Dagbok

Stallets dagbok

Tävlingar idag och även om det inte blev någon seger idag så får man ändå vara nöjd, även fast man så klart alltid vill vinna. Dagens besvikelse var Label Black, men hans bleka insats hade inget med hans kapacitet att göra utan hundra procent pga totalt bristande koncentration, han var fullt upptagen med att bromsa och slänga sig för andra hästar. Där har vi lite att jobba med...
Annars gjorde Haweswater ännu en fin insats som tvåa trots för kort distans, hon har verkligen ett hjärta av guld!
Approach gjorde ingen besviken, han glänste väldigt i kvalet tillsammans med Light Treading, trots en väldigt stor tappstart från honom. Vill ni se det kvalet så hittar ni det här, bara att klicka på den här länken:
https://youtu.be/ROEUO3FzsC4
Jag har också uppdaterat med närmare kommentar angående dagens insatser och ni hittar det som vanligt under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1