Dagbok

Stallets dagbok

Nu är äntligen namnet klart på den som länge varit Odöpt e Matercraftsman. Första planen var att han skulle heta Östermalm som en fortsättning på Stureplan, men det godkändes inte i England pga att de inte har Ö i sitt alfabet. Han kunde få heta Ostermalm, men det var vi inte direkt sugna på.
Så nu heter han Beach Road One efter en mycket trevlig restaurang som heter Strandvägen 1. Rolig betydelse och koppling till Stureplan (de är inte släkt, men har delvis samma ägare) och jag tycker också det är ett snyggt namn som låter klassigt. Ägare Stall Strandvägen och samma dress som Stureplan fast tvärtom, färgerna har bytt plats.
Det lite overkliga i det hela är hans smeknamn. Han har kallats för alla möjliga namn, men Tobias som har ridit honom mest har kallat honom för Brorsan eftersom han har samma pappa som Global Boxticker. Efter namnet var inskickat så funderade jag lite på vad han kan kund kallas och kommer då på att begynnelsebokstäverna i hans namn blir BRO. Bro med engelskt uttal betyder ju bror och så dessutom kopplingen till Bro Park så kändes det ännu mera klockrent! Vad är oddsen att han fick rätt smeknamn innan han fick namn?
Dagens träning gick bra och hästarna såg fina ut. Lite av en mellandag med tempon just i mellanfart och så blir det några som kommer att träna på lite mer imorgon.
Jag har nu uppdaterat med nya bilder både från träning, startboxträning och två tävlingsdagar. Ni hittar alltihop som vanligt under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1