Dagbok

Stallets dagbok

Lördag och som vanligt många besökare, idag var det kanske lite extra mycket folk eftersom vi firade Stureplans seger med en väldigt tjusig och god tårta i hans tävlingsfärger som delägare Martin hade med sig. Dessutom var några av nydöpta Beach Road Ones ägare på plats för att se honom träna, flera av dem är nya ägare i galoppen vilket är extra roligt.
Det var blandad träning idag med flera hästar som tränade på i friskare tempo och de såg bra och starka ut.
Det har varit en lång vecka med mycket jobb och tävlingar både söndag och onsdag, imorgon är det tävlingsledigt på Bro Park men istället tävlingar på Jägersro. Jag jobbar i tv-studion och det var länge sedan, så det ska bli kul! V4 visas i TV12 kl 12.30-14 och alla lopp visas i Atg Live.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1