Dagbok

Stallets dagbok

Gårdagens starthästar mådde toppen idag. Global Boxticker fick inte njuta av segern många minuter förrän han blev kastrerad, redan på eftermiddagen idag kunde vår veterinär komma och ingreppet gick smidigt och bra. Ska bli oerhört spännande att se hur mycket han kommer ändra sig i sättet och hur mycket mer lätthanterlig han kommer bli, han har krävt mycket energi från oss varenda dag.
Dagens träning gick bra och sista turen tränade startboxar, det var Australian Open, Bright Light och Approach. De fick skritta och vänta bakom boxarna ganska länge medan andra hästar tränade som var ganska besvärliga alllihop. Man blir lite stolt sedan när våra fina tvååringar bara skrittar rakt in och står lugnt instängda bredvid varandra. De fick också springa av för första gången och de såg lite förvånade ut och var väl inte direkt supersnabba ut, men de lär sig fort.
Startanmälan idag till på torsdag och då har vi Haweswater och Label Black till start samt Approach som ska kvala. Han är ju bara två år och det dröjer en månad innan tävlingarna börjar, men jag tycker det är ett bra led i träningen att genomföra ett kval så fort de är redo för det, de lär sig mycket på att göra alla moment med ledvolt, startboxar mm.
Imorgon tänkte jag göra en ny bilduppdatering, så missa inte att titta in här då!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt på två stycken åringar tillsammans. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av en startklar häst? Tvååriga Power of Attorney har kvalat och siktar på debut inom kort och där finns enstaka andel kvar till salu. Han är anmäld i Norsk Derby 2019 och är en häst med stayerförmåga.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1