Dagbok

Stallets dagbok

Under normala omständigheter är jag knappast nöjd med att två starthästar ger en fjärde och en femteplats. Placeringarna i sig var väl inget extra, men det som gladde idag var att båda hästarna var kort slagna och de gick starkt hela vägen in i mål. Båda såg friska ut och ingen stannade mot slutet. 
Det är en väg tillbaka när de varit sjuka och nedsatta, men i alla fall idag kändes det som vi äntligen är på väg. De lopp de fick idag kommer sätta fram kondition och form massor till nästa start.
Att vi flyttat tillbaka till stallet är också en väldigt viktig faktor som jag tror kommer vara stor hjälp för att hästarna ska bli helt friska igen. Sedan är det då formen som ska komma tillbaka igen och det är antingen mer träningen eller lopp i kroppen som behövs för att hitta dit. 
Se närmare kommentarer om dagens starthästar under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1