Dagbok

Stallets dagbok

Igår raskare träning på gräsbanan, idag raskare på dirttracken för flera hästar och framför allt de som startar på söndag i Göteborg (förutom de som startade i söndags då...). De såg fina ut och gjorde det bra allihop. 
Idag kom då startlistan ut till på söndag och vi har sex startanmälda hästar, så många har jag aldrig tidigare startat på annan bana, tror vi haft tre hästar som mest samtidigt. Nu har ju några av de startanmälda startat i söndags och man får ju se att allt känns bra här under veckan, men just nu är planen att alla startar.
Sedan får vi verkligen hoppas att banan i Göteborg är i bra skick, att det inte råder några tveksamheter. Man blir ju ganska osäker på det när startanmälan först skjuts upp ett dygn och distanser ändras pga att banan påverkats av regn. Man blir inte mindre osäker när väderprognosen visar stora mängder regn där i slutet av veckan vilket ju i och för sig förhoppningsvis kan ändras. 
Men först fokuserar vi på morgondagens tävlingar på Bro Park och vi har tre hästar där. Jag har uppdaterat kommentarer om deras chanser under fliken Starter (& Resultat). Men för alla tre gäller (och det märks också på det jag skrivit om varje häst) att hästarna har varit sjuka och det är väldigt svårt att veta om de har form nog att kunna konkurrera. Behöver de ett lopp? Är de helt återställda? Frågetecknen är många, så jag ligger lågt tills vi ser resultat igen. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1