Dagbok

Stallets dagbok

Det kändes som lilla julafton att få åka till stall 1 imorse och alla hästar stod där. Vi har fortfarande en hel del att fixa med, få ordning på alla saker och vi hade fortfarande en del större, tyngre saker att flytta från stall 9. Vi är inte helt klara med allt än, men hann med massor idag, vi jobbar oss framåt. 
Sedan är det också en hel del som inte fungerar när vi varit borta så pass länge, det är vattenrör som behöver fixas och lite annat sådant, men även det börjar ordna upp sig. 
Träningen hölls i något lugnare tempon idag, lite lagom måndagsträning så där. Imorgon blir det mer raska tempon. 
Startanmälan idag till på söndag på Bro Park och då har vi tre starthästar. Sedan är det också tävlingar på onsdagen, alltså tre dagar senare igen på Bro Park och även där har vi flera hästar som siktar på start. Därefter Göteborg söndagen efter det och där har vi en hel hög med hästar som är anmälda. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1