Dagbok

Stallets dagbok

Det har ovanligt nog varit några dagar utan uppdatering, men nu är jag tillbaka igen. 
Hästarna har inte varit helt kuranta och det har gett en hel del underprestationer i lopp. När de inte har orken den där sista biten så vet man att det är något som inte stämmer. Det räcker med att de bara är lite nedsatta så kan de inte prestera på topp och det gör hela skillnaden. De maxprestationer som görs i lopp kräver en häst som är hundra procent frisk. 
Det har gått runt en del infektionsslängar i flera stallar och inte bara på Bro Park, min känsla och förhoppning är att det här är borta relativt snart. Vi gör verkligen allt vad vi kan för att de ska bli friska, men ibland är det bara lite tid som behövs för att de ska hinna återhämta sig.
Vi stryker därför våra två hästar i Göteborg imorgon. När de reser till annan bana innebär det ännu mer påfrestning och är de inte helt på topp så kan man riva ner dem helt. Bättre att vänta till nästa tävlingsdag på Bro Park och starta på hemmaplan för Secret Royal. Gällande Chamori så har hon ett större lopp inplanerat om tre veckor, så vi riskerar inte någon av dessa två fina hästar. 
Till på onsdag har vi startanmält Beach Road One och Sharp Eye, men vi kommer kolla upp dem innan. 
Just nu håller vi också på med de sista förberedelserna innan vi kan flytta tillbaka till vårt stall äntligen! Saneringen blev klar igår och det sista torkar ut över helgen för att kontrolleras på måndag, sedan ska vi måla betongen med specialfärg (för stall och betong) innan vi kan flytta tillbaka. Den målningen kommer vi arbeta hårt med för att få klar snabbast möjligt, nu vill vi bara flytta in hästarna i ett rent stall efter att ha stått i tillfällig uppstallning sedan oktober. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1