Dagbok

Stallets dagbok

I skrivande stund sitter jag i köket i stallet och jobbar lite vid datorn i väntan på att vi ska komma iväg till Norge. Men vi tar det från början...
Träning som vanligt på förmiddagen och en hel del raskare tempon/snabbjobb. Tycker hästarna såg väldigt fina ut!
Normalt sett när det är kvällstävlingar har jag stannat kvar på lunchen, men nu kändes bilresan fram och tillbaka till stan värt det för att få sova i min egen säng i 1,5 timme på lunchen. Så mycket bättre sömn och mer uppiggande än att sova på soffan i stallet. 
Sedan tillbaka till stallet och tävlingarna. Gold Streak trivdes inte alls på gräset, så vi får återgå till dirttrack. Forty Love gjorde ett bra lopp i skymundan endast tre längder från seger, trots att det bara blev en femteplats så är jag väldigt förhoppningsfull på att hon är på gång nu. 
Efter loppen började vi förbereda och packa inför Norge, vi har Princeton Graduate och Quagmire i samma lopp imorgon på Övrevolls lunchtävlingar.  Planen är att vi åker vid midnatt någonting och är framme på morgonen. 
Jag har uppdaterat med kommentarer angående både dagens och morgondagens starthästar, ni hittar det som vanligt under fliken Starter & Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1