Dagbok

Stallets dagbok

Det var en lite rörig dag. Just nu görs grävarbeten runt hagarna som påbörjades torsdag och fredag. Vi visste inför dagen att de närmade sig vårt stall vilket innebar att hagarna och även walkern inte kunde användas medan de jobbade i närheten.
Vi stressade på från tidig morgon för att så många hästar som möjligt skulle hinna komma ut i både hage och walker och det gick ganska bra. Sedan tog det stopp ett tag medan de grävde och det tog ett bra tag innan vi kunde fortsätta med övriga hästar. Naturligtvis gick det att träna under tiden, men vårt vanliga upplägg på schema med allt detta tillsammans fungerade inte. 
Sedan kom också en spekulant på Snowfoot som vi nu ska sälja som ridhäst. Han  är en speciell häst, men har massor av potential som ridhäst till rätt ryttare. Jag hoppas vi hittar rätt ägare till honom, då kan han gå långt. 
Imorgon är det träning som vanligt på förmiddagen och på kvällen är det tävlingar, varvat med travlopp. Vi har fyra hästar som startar och jag har uppdaterat kommentarer om deras chanser. Ni hittar det som alltid under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1