Dagbok

Stallets dagbok

Årets första storloppsdag på Bro Park och härlig stämning. Idag hade vi bara en starthäst, men en viktig sådan när Wayfarer startade i klassiska Jockeyklubbens 2000 Guineas. På förhand var vi oroliga för att det skulle gå för fort för honom, han är en häst som gynnas av längre distanser. När han vann senast överlägset var det visserligen samma distans som idag, men dirttrack mot snabb gräsbana är stor skillnad. 
Och för fort gick det, han hängde inte alls med i början men avslutade istället starkt till en fjärdeplats, endast en halv längd från andraplatsen. 
Jämför man då tiderna mot hans förra start så gick han fem sekunder fortare idag, dvs 25 längder. Det är en mycket stor skillnad på tempo och anledningen till att han fick kämpa hela vägen för att hinna med. 
Nu är alla kommande större lopp för honom över längre distans och det ska bli både spännande och intressant att se honom på lång distans som borde gynna honom väldigt mycket. 
Se mer utförlig kommentar om dagens insats under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1