Dagbok

Stallets dagbok

Dagen började med arbete och träning i stallet som vanligt. Det var blandade tempon med allt ifrån lugnt till snabbt och hästarna tränade på bra och såg fina ut. 
Vid lunch hade vi Årsstämma i Svensk Galopp med Fullmäktige med lunch innan. Tyvärr hann jag inte till lunchen, men från kl 13 var det möte med många intressanta punkter och det tog ända till kvällen innan vi var klara.
För min egen del är en stor fråga ekonomin, hur Svensk Galopp riktar de pengar som kommer in varje år och där är det i mitt tycke helt nödvändigt med förändringar så att prispengarna kan höjas ordentligt. För mycket pengar används till annat och ett helt annat tänk gällande resurserna är nödvändig. Fortsättning följer.
Imorgon är det dags för årets första storloppsdag på Bro Park. Vi har endast en starthäst, men en spännande sådan när Wayfarer kommer ut i klassiska Jockeyklubbens 2000 Guineas. Se närmare kommentarer under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1