Dagbok

Stallets dagbok

Så var en lång dag till ända. Kan inleda med att säga att det inte är svenskt sommarväder här på Irland direkt, vad jag har frusit idag! Blåsigt som sjutton och kallt med några regndroppar här och där. 
Först skulle alla auktionshästar (ca 240 st) gå snabbjobb vilket tog några timmar. Detta filmas så man kan titta på det hur många gånger som helst efteråt. 
Därefter var det inspektion av hästar resten av dagen och vi har sett många fina  som kan vara intressanta (och mindre fina hästar också...). 
Efter en genomgång tillsammans med min agent så har vi nu en lista med ett antal hästar vi ska titta på igen imorgon bitti innan auktionen sätter igång. Jag hoppas hitta en riktigt kvalitativ häst till rätt pris som kan bli ett bra tillskott till vårt stall, vi behöver fler yngre hästar. 
Håll tummarna för oss imorgon, att det blir en lyckad auktion. 
Jag åker sedan hem sent imorgon kväll så jag kan vara i stallet på lördag som vanligt. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1