Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en hel del raskare träning. Dagen inleddes med att Princeton Graduate och Daytona Gold tillsammans gick i gott tempo på dirttracken och gjorde det mycket bra. Det här var ca kl 06.20 och det var väldigt mörkt fortfarande då, man fick koncentrera sig rejält om man skulle se dem hela vägen runt banan.
I turen efter var det Blueprint och Chamori, de ökade mer och mer hela vägen och det gick rejält fort över upploppet och ändå satt båda hästarna mycket lätt hela vägen. 
Secret Royal och Wayfarer gick ett snabbjobb ihop och det var långt över alla möjliga förväntningar. Wayfarer siktar på start om några veckor och har ju nyligen kvalat, jag vet ganska bra var han står träningsmässigt. Men Secret Royal fortsätter att överraska varje gång han tränar på, han gjorde det enormt starkt. Så tillsammans blev det här ett väldigt bra snabbjobb och förväntningarna framöver fick en boost ytterligare med de här intrycken. 
Sista snabbare jobbet för dagen var Queens Legend som tränade ensam, hon startade upp i ganska gott tempo och ökade sedan successivt, över upploppet gick det mycket fort och Ulrika som red var jättenöjd med henne. 
Utöver dessa hästar hade vi ett antal (ganska många) hästar som tränade i mellantempon eller lite lugnare, några av dem på dirttracken och resten på rakbanan.
Imorgon är det ju tävlingar på Bro Park, men vi har inga starthästar eftersom vi ville ge dem lite tid för återhämtning nu efter de åtgärder vi satt in. Istället är det för oss högtryckstvätt av stallet som gäller. Planen är klar för hur vi lägger upp det och allt är så förberett det bara kan vara. Rapport kommer imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1