Dagbok

Stallets dagbok

Dagens tema var DIMMA. Hela banan och hela området låg i dimma från morgonen och vanligast är att det lättar ganska snabbt. Men den låg kvar hela förmiddagen, kanske att det var något mera sikt framåt lunch. 
Det var inte ens någon idé att köra upp till platsen där man brukar stå för att se hästarna träna. Det är alltså mitt på upploppet till vänster om ledvolten och lite högre upp så man ser hela banan under normala omständigheter. Oftast när det är dimma så ser man bara upploppet därifrån, men inte bortre långsidan och större delar av svängarna. Idag såg man inte ens hundra meter av banan, så istället stod jag i svängen efter mål och såg hästarna galoppera förbi på nära håll. Men träningen flöt på bra ändå så klart och även hela arbetsdagen.
Idag var det också startanmälan till söndag då Stockholm Cup International avrids. Vi har då Sandstorm som startar i Prix de L´ARK (som är ett finare amatörlopp) samt fina tvåårige Wayfarer som kvalar. 
Det var också anmälningar till Övrevoll nästa onsdag lunch och där har vi Princeton Graduate och Douze Points som startar. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1