Dagbok

Stallets dagbok

Idag en del raskare träning med ganska många av hästarna och det såg fint ut, de gjorde träningen lätt i hand och gick fortare och fortare hela vägen in i mål och en bit ytterligare innan de började sakta ner tempot. 
Vi var väldigt nöjda med dagens träning, både jag som såg på och ryttarna som red. 
I stallet var det dock enormt mycket jobb både med de vanliga stallsysslorna och hästarna som skulle skötas och pysslas om efter träningen. Klockan 13 hade vi tränarmöte och då fick hästarna lunch och lite vila som vanligt efter maten. När mötet var slut hade jag en del saker kvar att fixa med i stallet innan arbetsdagen var slut, det blev en lång dag. 
Imorgon är det en träningsfri dag för hästarna vilket passar extra bra efter dagens träning med lite återhämtning innan vi tränar vidare som vanligt på torsdag.  

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1