Dagbok

Stallets dagbok

Ny vecka och det är nästan underligt att alltid just måndagar är en så fullspäckad dag. Mycket att rida och massor med arbete i stallet också, det blev en lång dag med många timmars arbete innan vi var klara med förmiddagsarbetet, men dagen gick bra.
Det hade regnat mycket under natten, men banorna höll ändå ihop bra och var i gott skick. Förutom vanlig träning så övade vi även startboxar med Gold Streak och Wayfarer, det var en liten repetition för båda hästarna. 
Startanmälan idag till på söndag, då har vi hela sex starthästar och en kvalhäst. Det är Gold Streak som kvalar och startar gör Sharp Eye, Queens Legend (som debuterar), Beach Road One och Snowfoot i samma lopp samt Dharwin och Forty Love som båda startar i Jockeyklubbens Grand Prix. Ser verkligen fram emot många starthästar på en dag, det var ett tag sedan. 
Det var också anmälningar till Göteborg nästa onsdag och där har vi Princeton Graduate och Douze Points anmälda i samma lopp.
Imorgon tränar vi vidare! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1