Dagbok

Stallets dagbok

Ny vecka och det är nästan underligt att alltid just måndagar är en så fullspäckad dag. Mycket att rida och massor med arbete i stallet också, det blev en lång dag med många timmars arbete innan vi var klara med förmiddagsarbetet, men dagen gick bra.
Det hade regnat mycket under natten, men banorna höll ändå ihop bra och var i gott skick. Förutom vanlig träning så övade vi även startboxar med Gold Streak och Wayfarer, det var en liten repetition för båda hästarna. 
Startanmälan idag till på söndag, då har vi hela sex starthästar och en kvalhäst. Det är Gold Streak som kvalar och startar gör Sharp Eye, Queens Legend (som debuterar), Beach Road One och Snowfoot i samma lopp samt Dharwin och Forty Love som båda startar i Jockeyklubbens Grand Prix. Ser verkligen fram emot många starthästar på en dag, det var ett tag sedan. 
Det var också anmälningar till Göteborg nästa onsdag och där har vi Princeton Graduate och Douze Points anmälda i samma lopp.
Imorgon tränar vi vidare! 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1