Dagbok

Stallets dagbok

Igår var dirttracken i sämre skick medan rakbanan var ganska bra. Idag var det tvärtom, på rakbanan låg stora pölar med vatten och den stängdes från morgonen pga att den helt enkelt inte var ridbar. 
Dirttracken låg plattad först på morgonen, men den var ändå inte särskilt hård utan hade ett gott svikt och man såg också att hovavtrycken gick ner en bra bit. Banan var ungefär som en sandstrand på morgonen kan man säga. Efter någon timme var den så pass torr att yttre halvan kunde harvas och då blev den ännu bättre och vi kunde även cantra på i lite mer tempo. 
Man får pussla ihop träningen varje dag nu efter väder och skick på banorna, det är inga enkla väderförutsättningar just nu. 
Det blev en lång dag i stallet, men nu känns det faktiskt väldigt skönt med en lugn dag imorgon för lite återhämtning efter en intensiv vecka. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1