Dagbok

Stallets dagbok

Den senaste tiden har regnet varit en stor faktor för banor och träningen. I början av sommaren önskade man ju regn när allt var varmt och torrt. Men det räcker ju liksom nu...
Idag delade vi upp första turen där Stureplan med PA cantrade på dirttrackbanan medan både Dharwin med Elin och Beach Road One med Ulrika var ute på rakbanan.
Dirttracken kändes jämn vilket alltid är det viktigaste, dock var den lite för hård för att gå mer än lugnt på. Rakbanan var ganska okej med tanke på allt regn som kommit och där kunde man cantra i lite mer tempo. Så vi körde resten av dagen ute på rakbanan i anpassade tempon efter varje häst. 
Nu vore det ju fantastiskt om vädret blev mer normalt sommarväder ett tag, men tittar man på väderprognosen så ser det tyvärr ut som att regnet kommer fortsätta ett tag till. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1