Dagbok

Stallets dagbok

Den senaste tiden har regnet varit en stor faktor för banor och träningen. I början av sommaren önskade man ju regn när allt var varmt och torrt. Men det räcker ju liksom nu...
Idag delade vi upp första turen där Stureplan med PA cantrade på dirttrackbanan medan både Dharwin med Elin och Beach Road One med Ulrika var ute på rakbanan.
Dirttracken kändes jämn vilket alltid är det viktigaste, dock var den lite för hård för att gå mer än lugnt på. Rakbanan var ganska okej med tanke på allt regn som kommit och där kunde man cantra i lite mer tempo. Så vi körde resten av dagen ute på rakbanan i anpassade tempon efter varje häst. 
Nu vore det ju fantastiskt om vädret blev mer normalt sommarväder ett tag, men tittar man på väderprognosen så ser det tyvärr ut som att regnet kommer fortsätta ett tag till. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1