Dagbok

Stallets dagbok

Tävlingar på kvällen, men först vanliga arbetsrutinerna och träning på förmiddagen. Efter ännu mer regn igår och under natten var inte direkt hoppet om bra banor stort, men faktiskt var märkligt nog både rakbanorna och dirttracken bättre än igår. Fattar inte hur det gick till...? Men så klart glad för att vi kunde träna idag även om vi inte gick i fullt tempo eftersom det trots allt var sand som var ganska mättad på vatten. 
Under dagen var det blandat med sol och vind vilket hjälpte till att torka upp banorna inför kvällens tävlingar. Men strax innan första loppet kom ytterligare en skur vilket inte var något plus direkt... 
Två starthästar idag och båda hade uppskattat en mer fast gräsbana än det blev. Trots det gjorde Sharp Eye ännu ett topplopp och blev kort slagen tvåa. Man kan inte låta bli att imponeras av den här hästen som hanterar varje handicaphöjning och är med i segerstriden varenda gång. Han gillade inte den mer krävande banan, men gör det ändå så himla bra. 
För Douze Points blev det fel när han låg på för mycket i början och tog ensam front. Det i kombination med hög vikt och en för honom inte helt passande bana blev lite för många minus på en gång och han tröttnade in på upploppet. Han kommer igen nästa gång!
Se närmare kommentarer om hästarnas insatser under fliken (Starter &) Resultat. 
Slutligen en eloge till de som jobbar med banorna som gjort ett fantastiskt jobb med att hålla dem så bra trots väderförutsättningar. Vår gräsbana har verkligen blivit toppklass det senaste året och det såg vi nu när den höll så pass bra trots enorma mängder regn senaste dagarna. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1