Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens regn så var banorna väldigt blöta idag. Dagens första tur var Stureplan och House in Order och efter inspektion av banorna fick det bli en längre travtur över hela området (genom parken, förbi banan, genom skogen och en runda runt hela travslingan som går runt stallområdet). Även dagens andra tur med fyra hästar fick göra samma upplägg, men under tiden testade banpersonalen en körning av rakbanan och till tredje turen kunde vi galoppera där även om det bara blev väldigt väldigt långsamt. 
När den turen var på väg hem fullständigt öppnade sig himlen och det vräkte ner. Hästarna som kom in fick en ordentligt varm dusch och ett fleecetäcke på sig. Att jämföra med när man själv kommer hem efter ett regnväder och är blöt och småfrusen, då vill man bli varm och torr igen. 
Vi avvaktade med de sista turerna för dagen, men när regnet bara fortsatte att vräka ner fick de istället gå längre i walkern och vi ställde in, ridning i hällregn kändes inte något bra. 
Under eftermiddagen har det regnat mycket och det är troligt att gräsbanan imorgon kväll kommer bli tung och uppriden. 
Jag har uppdaterat med kommentarer om våra starthästar imorgon och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat) så titta in där!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1