Dagbok

Stallets dagbok

Lång dag i stallet! Först träning som vanligt imorse och förmiddags. Strax före lunch kom vår chiropraktor och tittade igenom några hästar. Sedan lite uppehåll där hästarna fick lugn och ro medan vi bl a gick på hundpromenad och sedan arbetade vid datorn. 
På eftermiddagen var det veterinären som kom förbi en sväng och sedan förberedde vi oss för tävlingarna som drog igång kl 18. 
Det var ingen toppdag för oss, så är det ibland. Men Princeton Graduate var den som var bäst idag med en tredjeplats och bara två längder från segern över för kort distans. Se närmare kommentar om hästarna under fliken (Starter &) Resultat.
Efter sista loppet red vi Wayfarer och Three Crowns på gräset i en raskare canter och då hade det redan börjat mörkna ute, klockan var mycket. Efter det skulle vi göra klart alla hästar som tävlat/tränat, de fick kyllera på benen och annat pyssel innan vi var färdiga för idag. Inte förrän vid midnatt var jag hemma igen.
Imorgon är det en lugnare dag för hästarna. Det är också startanmälan till nästa tisdag på Bro Park då vi planerar att starta Douze Points och Sharp Eye. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1