Dagbok

Stallets dagbok

I lördags i Norge kändes det som söndag, igår vet jag inte vilken dag det kändes som. Idag måndag och en ny vecka, men lite dagvill blir man när man går ifrån sina vanliga rutiner och tävlar på andra dagar (lördagar är det sällan).
Förkylningen blev inte bättre av många timmar i en transport med öppna fönster, nu är jag tillbaka på ruta ett igen tyvärr. Men det borde ju ge med sig snart kan man tycka. 
Idag var det ganska rutinmässig måndagsträning med tempon åt det lugnare hållet och hästarna såg fina ut. Hela dagen flöt på bra. 
Det är så varmt nu att samtliga hästar får en dusch när de varit ute för att de ska hålla en bra och sval temperatur. 
Imorgon tränar vi som vanligt på förmiddagen. På kvällen har vi tävlingar och för vår del blir det en ganska lång väntan när vi först har två starthästar i lopp 2 (kl 18.25) och därefter två hästar i lopp 9 (kl 21.40). Och direkt efter det kommer Three Crowns och Wayfarer galoppera på gräset tillsammans eftersom det är öppet för träning efter tävlingarna. 
Jag har uppdaterat kommentarer om våra starthästar och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1