Dagbok

Stallets dagbok

Så var det midsommarafton då, nu närmar vi oss slutet av juni redan. Man får verkligen passa på att njuta av att det är sommar, det går ju så himla fort och vips så är det höst. 
Idag var det träning som vanligt och en del raskare tempon för några av hästarna och de såg starka och bra ut. 
Förutom träningen och det vanliga stallarbetet så förberedde vi också inför morgondagen som har en minst sagt tidig start. Vi åker nämligen till Norge imorgon bitti, planerad lastningstid är kl 04.00 med inpackning i bilen innan samt ha hästarna redo. 
Vi som åker från Bro Park reser tillsammans i stor lastbil och att vi reser tidigt imorgon istället för idag är för att kunna åka så stor del som möjligt i svalare grader än det blir mitt på dagen/eftermiddagen. Vi räknar med att vara framme innan lunch och då är det ganska många timmar hästarna hinner vila och återhämta sig innan det är tävlingar på kvällen. Vi kör sedan hem tidigt söndag morgon. 
Jag har uppdaterat med kommentar om chans imorgon för Chamori som får en rejäl utmaning direkt i årsdebuten. Ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat)

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1