Dagbok

Stallets dagbok

Först träning som vanligt på förmiddagen. Det var också startanmälan till lördag (med kvällslopp) i Norge där vi har Chamori som gör årsdebut i Erik O Steens Memorial som är ett storlopp för ston. 
Sedan väntade några timmars vila på lunchen och eftemiddagen för hästarna innan tävlingarna drog igång på kvällen. Mysigt med kvällstävlingar och värmen hängde i hela kvällen. 
Två segrar till vårt stall genom Douze Points och Sharp Eye, det var vi så klart jätteglada för. Även Quagmire gjorde ett lopp över all förväntan. Men att Daytona Gold blödde näsblod kändes så tråkigt att det var svårt att smälta. Han är en häst med enorm kapacitet, att han inte fick möjlighet att visa det var en besvikelse som inte är lätt att beskriva. 
Men man får inte glömma vinnarna och glädja sig över deras prestationer. Jag har uppdaterat med närmare kommentarer om dagens insatser under fliken (Starter &) Resultat, så titta in där!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1