Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det vanlig måndagsträning med lite lagom tempon och blandat mellan rakbanan och dirttracken. Hästarna skötte sig finfint och hela dagen flöt på som den skulle. 
Idag började också Christopher (Roberts) rida ut mer hos oss. Han har tidigare ridit på lördagar mestadels, men kommer nu satsa mer på galoppen och tar tjänstledigt från sitt "civila" jobb (men arbetar lite extra ändå där). Vi är jätteglada för att få in honom i högre grad i stallet och ser fram emot det här. Han är så duktig och alltid lugn med hästarna, rider väldigt trevligt. 
Imorgon är det dags för tävlingar och det var länge sedan vi tävlade på kvällen. Vi har fem starthästar och jag har uppdaterat utförliga kommentarer om deras chanser under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1