Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det ridmässigt en något lugnare dag när de flesta (men inte alla) av de som snabbjobbade igår fick ledigt idag. Vi körde enligt vårt vanliga upplägg med ett intensivt schema på morgonen för att ha tränat klart när solen börjar gassa som värst. 
Den taktiken gäller också walkern men framför allt hagarna, det känns inte snällt att ha hästar ute när det är som varmast. Därför släpper vi ut dem så tidigt vi kan och i kortare tid än normalt för varje häst. Det för att alla ska hinna vara ute innan det blir alltför hett.
Stallen på Bro Park är fantastiskt bra, hur varmt det än är så är det alltid luftigt och fräscht inne i stallet. Taket går enkelt att öppna så mycket man vill och i varje box finns ett stort fönster så hästarna kan titta ut. Det gör att luften cirkulerar även i så här varmt väder som vi har just nu.
Nu tar vi helg och jag ser fram emot en lugn söndag för lite återhämtning. Väderprognosen säger regn imorgon och det vore mer än välbehövligt för banor, naturen mm mm, så vi håller tummarna för det. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1