Dagbok

Stallets dagbok

Idag raskare träning för de hästar som ska starta nästa vecka (tisdag på Bro Park och lördag Övrevoll). Det var lite längre upplägg där de satte upp tempot från bortre långsidan och sedan ökade mer och mer hela vägen, snabbast över upploppet. 
Samtliga hästar såg starka ut hela vägen och gick med god spänst över mållinjen. Både jag som tittade och ryttarna som red var mycket nöjda. 
Roligt att vi har så pass många starthästar nu nästa vecka varav flera av dem gör årsdebut. Vi har också fler hästar som är på gång inom kort att börja starta samt att även tvååringarna börjar komma igång. Där handlar det för några av dem mer om när vi vill att de ska vara redo för kval baserat på vilken plan för start och storlopp framöver vi har för varje häst. Antal starter en tvååring gör vill man helst begränsa lite så man får titta på vilka lopp man i första hand vill satsa på och planera efter det. 
Det är ju otroligt spännande med de här oprövade korten (de som ännu inte startat) som i träningen ger så mycket förväntningar, man längtar efter att få se mer!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1