Dagbok

Stallets dagbok

Otroligt rolig träning idag när vi hade en hel massa hästar som gick snabbjobb eller extra raskt. Så många fina intryck, så många förväntningar och förhoppningar när man ser hästarna och på vilket sätt de tränar. 
Planen var egentligen att vara klara ganska tidigt för att hinna ut tidigt till Gärdet. Men jag ville stanna kvar ett tag extra i stallet och pyssla om hästarna efter dagens arbeten, så det fick bli en lite senare ankomst dit. 
Otroligt mycket folk på Nationaldagsgaloppen, ordet folkfest är verkligen ingen överdrift i det här sammanhanget. Samtidigt är ju utmaningen att få dessa människor (eller i alla fall en del av dem) till en galoppbana på en vanlig tävlingsdag. T ex på söndag har vi ju en av årets största tävlingsdagar på Bro Park, skulle man kunna locka med något som får folk dit och upptäcka galoppen mera?
Det var i alla fall en mycket lyckad dag, hoppas ni alla har haft en fin nationaldag!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1