Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt på morgonen, en ganska vanlig måndagsträning med lite lagom tempon. Men det var samtidigt med stor spänning vi väntade in att startlistan skulle komma ut. Forty Love skulle ju ha startat den 24 maj, men fick strykas när hon hostade några gånger på tävlingsdagen. Det gjorde att hon stod en bit ner på listan, skulle hon verkligen komma med i huvudloppet? Strax efter klockan tio så kom den första startlistan och det var nervöst att klicka upp den, men oj så glada vi blev när hennes namn stod med i Svenskt 1000 Guineas! 
För Dharwin valde vi på förhand att inte gå för huvudloppet (som faktiskt inte blev fullt, antagligen pga att det är väldigt bra hästar med där) utan för Consolation. Jag tvivlar inte på att han har kapacitet att göra sig gällande i ett sånt lopp, men han är fortfarande grön och behöver bygga upp sin rutin mer och mer. När han vann senast så sa Oliver att han känner att det finns så mycket mer där, han har inte lärt sig allt än men det kommer. 
När vi såg att en engelsk häst var anmäld i Stockholms Stora Pris så kontaktade vi dem och via jockeyagenten lyckades vi boka Luke Morris på våra hästar för ett tag sedan. Känns otroligt spännande och roligt med en sådan jockey i de här loppen!
Imorgon tränar vi som vanligt innan det är dags för Nationaldagen på Gärdet.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1