Dagbok

Stallets dagbok

Idag en del raskare träning och en riktig humörhöjare att se hur fina hästarna ser ut. Flera som siktar på start nu i juni, men vi har också flera hästar som faktiskt är startklara och väntar på gräslopp. Att Norges gräsbana ligger så enormt långt efter har ställt till det då planerade lopp har försvunnit. Gräspremiären där skulle ha varit den 17 maj och sedan har den flyttats fram hela tiden. Senaste beskedet är att det är först den 24 juni de kan tävla på gräset där. Vi hade inplanerade starter för flera hästar både den 25 maj och den 8 juni och det är inte helt enkelt att hitta andra lopp. 
Men först fokuserar vi på morgondagen och tävlingar på Bro Park med gräspremiär. Jag har uppdaterat kommentarer om hästarnas chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1