Dagbok

Stallets dagbok

Träningsmässigt en ganska vanlig måndag med mestadels träning i mellantempon eller lugnare. 
Men förutom det så hade vi en hel del på programmet och vid lunch kom också vår chiropraktor och gick igenom några hästar vilket var jättebra att få gjort. Men tid tar det och det blev en lång dag i stallet. Men så är det ibland och man känner sig ändå nöjd när man hunnit med ganska mycket. 
Idag också anmälningar till nästa onsdag (den 31a) på Bro Park och där har vi en del hästar anmälda. Men först tävlingar på onsdag så klart. 
Däremot har Norge nu gång på gång skjutit upp säsongsstarten på gräset och idag kom nytt besked igen, men imorgon får vi detaljer och nya propositioner. Vi har ett antal hästar som har haft och har inplanerade lopp där och det ställer till det med de här förseningarna och ändringarna som blivit. Men att vintern har hängt kvar mycket längre än normalt, ja det kan de ju inte göra något åt. Vi får hoppas det här ordnar till sig nu!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1