Dagbok

Stallets dagbok

Även om det nu verkligen känns att det är vår så är det fortfarande minusgrader på natten och tidig morgon. Eftersom vi börjar jobba redan kl 05.00 så är det då så pass kallt att det är vinterjacka som gäller (jag har försökt stå ut att skippa mössa de senaste dagarna...). Men under dagen blir det sedan ett härligt vårväder med sol och värme, hoppas nu att även nätterna snart åtminstone håller sig på plusgrader. 
Gårdagens starthästar mådde jättebra idag, kalla och fina i benen och rörde sig bra samt att de rent allmänt verkade må finfint. 
Idag var det träning i antingen lugnare eller mellantempon. Hästarna har tränat på raskt ganska mycket den senaste tiden och några lugnare dagar nu kan vara välbehövligt. Vi körde varvat på rakbanan och på dirttracken beroende på var varje häst trivs bäst och dagen flöt på utmärkt. 
Idag var det startanmälan till nästa onsdag och vi nöjer oss med endast en starthäst då, Princeton Graduate. Efter den tävlingsdagen är det veckan efter både tävlingar onsdag (den 3e) och söndag (den 7e) och då kommer vi ha en del hästar som startar. Så roligt att allt tävlande är igång igen!
 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1